Sattler je sinonim za visokokvalitetne ceradne tkanine i tkanine za tende.
Od armiranih PVC tkanina za kamionske cerade (Complan kvaliteta), paropropusnih akrilnih tkanina za brodske tende (Nautex) do vrhunskih tkanina za klasične tende u preko 200 dezena (Suntex) i tkanina za digitalni tisak (Printex). Sve to je Sattler AG sa kojim naša tvrtka posluje već preko 15 godina i za to vrijeme je razvila više nego kvalitetan partnerski odnos.
Doprinos toj tvrdnji je i činjenica da sve Sattler tkanine isporučujemo promptno sa našeg skladišta, bez obzira na boju ili širinu tražene tkanine.
Sistemi za stabilnost i pokretljivost
Kamionske cerade štite vrijedan teret a sa Miederhoff sistemima za pričvrščivanje je svaka kamionska cerada te proizvođači i prerađivači kamionskih cerada i tehničkih tekstila na sigurnoj strani. Miederhoff proizvodi putuju širom svijeta i suvereno prkose vjetru i vremenu. Biti na putu znači biti brz pa i onda kada teretno vozilo stoji na rampi za istovar. Upravo ovdje se dokazuju Miederhoff proizvodi svojom kvalitetom i jednostavnim rukovanjem. Iskustvo je utkano u svaki proizvod a mnogobrojni patetni dokazuju Miederhoff know-how.
Od okova do kukice, od carinske sajle do raznih kopči. Sve na jednom mjestu.
Sign-Ware je inovativna tvrtka koja je razvila tehnike napinjanja oslikanih tkanina. Cilj je ponuditi proizvode koji su međusobno kompatibilni, laki za rukovanje a istodobno vrhunski dizajnirani i u koraku s zahtjevima modernog oglašavanja.
Sa prometom od 40.5 milijuna eura i 260 suradnika širom svijeta Prismaflex International dizajnira i proizvodi kompletan asortiman proizvoda i sistema za vanjsko oglašavanje. Scrolling display Prismatop, Prismaplus i Rigiflex sistemi su postali sinonimi za razna rjesenja u vanjskom oglašavanju.
Svijet samoljepljivih grafika je svijet oko nas. Bilo da se radi o outdoor oglašavanju, komercijalnom oglašavanju na vozilima, uređenju izloga, naljepnicama ili POS oglašavanju... To je svijet Avery samoljepljivih folija. Avery Dennison Graphics Division Europe je ključni opskrbljivač svima koji proizvode samoljepljive grafike. Na početku su to bile folije za sitotisak a danas su to folije za kompjutersko izrezivanje i digitalni tisak velikog formata.
Avery proizvodi se cijene zbog svoje kvalitete. Avery logo na kupljenoj foliji Vam to garantira.
Prošećite web stranicom i uvjerite se kako Avery Graphics proizvodi mogu dodati boju, uzbuđenje i utjecati i na Vaš svijet.
Široka ponuda Aslan folija obuhvaća pored folija u boji, folija za digitalni tisak i zaštitnih folija, širok broj proizvoda za specijalne namjene poput maskirnih folija za akrilne i PVC tkanine do folija za oslikavanje uz pomoć laka i boje te folija za pjeskarenje. Kroz visoku kvalitetu proizvoda "Made in Germany" Aslan je postao jedinstven proizvođač specifičnih folija jedinstvenih na svjetskom tržištu.
YKK zatvarači su mali ali ključni dio na mogim proizvodima. U našem asortimanu su pronašli svoje mjesto u primjeni na brodskim tendama.
YKK je multinacionalna kompanija koja strogo vodi računa o kontroli kvalitete i vrhunskoj usluzi svojim kupcima. Dovoljno je reći da su YKK zatvarači korišteni na svemirskom odijelu u kojem je Armstrong koračao površinom Mjeseca.
Edscha klizni krovovi za kamionske prikolice i poluprikolice nude rješenja na sve zahtjeve prijevozničkih tvrtki za brzim i jednostavnim utovarom i istovarom.
Svi Edscha proizvodi su tehnološki na visokom nivou i stalno se dalje unaprjeđuju.
Cilj je skratiti vrijeme stajanja za vrijeme utovara/istovara i smanjiti mogućnost ozljeđivanja vozača.
Kroz lanac distributera širom svijeta i kompetetnim savjetovanjem na licu mjesta Edscha je postala općenit pojam za klizne krovove.
Epsilon razvija i proizvodi sisteme za plakatiranje i POS sisteme od aluminija, čelika, plastike i drva, standardno ili po želji kupca i to za unutarnju i vanjsku upotrebu.
Epsilon poklanja Vašim potrebama najveću pažnju.
Legro stalci za papir stekli su ugled svojom kvalitetom, nagrađenim dizajnom, pristupačnom cijenom, brzom isporukom i konzekvetnim marketinskim konceptom.
Tržište pakiranja stalno traži prilagodbe, što Legro uspješno čini. Njihovi stalci za papir i folije prilagoditi će se svakoj trgovini, cvjećarnici ili parfumeriji.
Perspex akrilne ploče za reklamnu industriju (poznatije kao plexiglas) jedan su od proizvoda ove kompanije. Lucite je ime koje stoji iza svoje kvalitete. Bilo da se radi o lijevanim ili ekstrudiranim pločama, odaberete li Perspex, sigurno nećete pogriješiti.
Marabu je poznato ime u svijetu boja za sitotisak. U novije vrijeme ušli su i u svijet tinti za digitalni tisak te pronašli partnera koji će ih zastupati u ovom dijelu njihovih proizvoda na našem trzistu. Da, u pravu ste. To je BELINAmont. Stoga provjerite kompatibilnost Vašeg printera sa Marabu tintama za digitalni tsiak i s povjerenjem se oslonite na dokazanu Marabu kvalitetu.