Galanterija
Kamionske cerade štite vrijedan teret a sa našim sistemima za pričvrščivanje je svaka kamionska cerada te proizvođači i prerađivači kamionskih cerada i tehničkih tekstila na sigurnoj strani. Naša galanterija,ugrađena u Vaše proizvode, putuju širom svijeta i suvereno prkose vjetru i vremenu. Biti na putu znači biti brz pa i onda kada teretno vozilo stoji na rampi za istovar. Upravo ovdje se dokazuju naši proizvodi svojom kvalitetom i jednostavnim rukovanjem. Od okova do kukice, od carinske sajle do raznih kopči i zatvarača.
Okrugli,ovalni ili možda pravokutni? Pocinčani,mesingani,aluminijski ili mesing-niklani? Promjera 8,10,12,14,16 ili možda 40 mm? Dvoumite se? Odaberite bilo koji od okova sa ove stranice i nećete pogriješiti. Svi su visokokvalitetni i točno te mjere koju ste tražili.
Provodnici raznih vrsta. Ceradni,stranični,preklopni,raznih visina i širina. Provodnici se ne korsite samo na kamionskim ceradama,već im je primjena vrlo široka...od šatora,tendi do raznih pokrova i slično.
Zatvarači kojima ćete bez problema pričvrstiti Vašu tkaninu za bilo koju vrstu podloge.Odaberite Tenax ili Minax kopče,okretne zatvarače ili drukere. Sve na jednom mjestu.
Plastične,pocinčane,vatreno cinčane...sa dvije ili čak tri rupice...kukice raznih oblika i namjena.
U našoj ponudi su čelične,plastificirane sajle,promjera 6 i 8 mm koje zadovoljavaju stroge TIR propise.Poznatiji naziv za ove proizvode je carinska sajla. Pored njih u ovom poglavlju možete pronaći i plastične sajle,plastificirane sajle sa konopom u jezgri te transparentne sajle raznih promjera i duljina.
Elastične (ekspander) gume nezaobilazan su sastavni dio mnogih proizvoda. U našoj ponudi pronaći ćete ih u raznim bojama i oblicima te promjera od 6,8 i 10 mm.
Carinski remen u kolutu jedan je od naših najtraženijih artikala.No u ovom poglavlju ćete pronaći ne samo carinski remen već i razno remenje u dimenzijama prilagođenim upravo svim vrstama kamionskih cerada.
Gumeni natezači,UV stabilni i čvrsti koriste se za napinjanje cerada ili transparenata.
Podloške raznih dimenzija i materijala.Odaberite upravo onu koja Vama odgovara.
Klasične zakovice sa duplom glavom ili možda bez?Puna zakovica?Mesing ili nikl? Veće ili manje? Sigurni smo da ćete pronaći ono što tražite.
Blok zakovice raznih dimenzija i izrađene od raznih materijala.
Konopci u debljinama od 4 do 10 mm u praktičnim pakiranjima od 100 m.
Okruglo ili poluokruglo prstenje.Debljine od 3 do 5 mm,promjera od 20 do 70 mm,te razni pripadajući prihvatni elementi.
YKK patentni zatvarači. Nudimo spiralne zatvarače i zatvarače sa plastičnim zubom,gotove ili u lancu,raznih diemnzija i boja. poseban naglasak je na patent zatvaračima za šatore,tende i brodske tende.
U našoj ponudi ćete pronaći natezače za učvršćivaje tereta,te rezrevne dijelove za njih,kao i nekoliko vrsti gurta. Razne natezači i kopče za kamionske cerade,koje se koriste kod kamionskih cerada sa kliznim bočnim stranicama,potražite pod "elementi za nadogradnju kamiona".
Iz bogate ponude YKK proizvoda izdavajamo i čičak trake. Nudimo ih u nekoliko osnovnih boja i širini od 3 i 5 cm. Kvalitetan proizvod koji Vam garantira 8000 zatvaranja i otvaranja,trajne i čvrste.