Folije
Odabrani  Avery Graphics i Aslan proizvodi na jednom mjestu.
Trebate li samoljepljive folije za kompjutersko izrezivanje, folije za digitalni tisak, maskirne folije za PVC i akrilne podloge, reflektirajuće oznake ili folije, dekoracije za staklo, folije za podne grafike, zaštitne folije ili možda folije za sitotisak u arcima? Kliknite i provjerite što Vam sve nudimo.
U segmentu folija za kompjutersko izrezivanje nudimo zaista velik izbor. Od folija za ravne,blago i jako zakrivljene površine raznih trajnosti,do folija za meke podloge ili pak translucetnih folija pa do specijalnih metalik ili carbon folija.Kliknite na opširnije i uvjerite se u bogatu ponudu.
Folije iz serije MPI proizvođača Avery Graphics namijenjene su za solventni digitalni tisak.Odaberite odgovarajuću foliju ovisno o vrsti aplikacije. Iz ponude izdavajamo: MPI 3001 kratkotrajna promo folija, MPI 2900 Easy Print-specijalno razvijena za eco-solvetne printere
Transportne folije omogućuju Vam prijenos Vaših aplikacija te sigurno i jednostavno apliciranje. Odaberite nešto iz naše ponude.
Folijama za laminaciju produljujete vijek Vaših reklama te ih štitite od UV zračenja i abrazije. Izdvajamo:zaštitne folije za podne grafike,anti grafiti folije... NOVO:Avery DOL 1030-3D,jedina zaštitna folija na tržištu za 3D grafike !
Samoljepljive folije iz serije IPM proizvođača Avery Graphics namijenjene su printerima sa waterbased,dy-based i pigmetiranim tintama. Folije odlikuju izvrsne preformanse,oštre slike i brzo sušenje.
Retrorefleksne trake za označavanje vozila poboljšavaju uočljivost vozila u prometu i to naročito kod loše vidljivosti ili u noći. Aplikacijom retrorefleksnih oznaka (sukladno normi ECE 104) na hladnjačama,tegljačima i ostalim velikim vozilima povećava se sigurnost u prometu. Tehnika mikroprizmi omogućava maksimalnu refleksiju.
Magnetne folije i folije za zasjenjivanje
Avery folije za sitotisak u arcima raznih boja. Dimenzije araka 70x100 cm.
Specijalno razvijene folije za ljepljenje foto materijala,postera i digitalnih isprinta na površine poput upjenjenih PVC ploča ili kartona.