METRAŽA
Tkanine za digitalni tisak (tintama na bazi razrjeđivača, vode ili UV tintama), sitotisak ili šablon tisak. Veliki izbor u širinima već od 91,5 cm do fantastičnih 500 cm. Od frontlita, flaga, tkanina za scenske dekoracije, mesha do backlita...sve na jednom mjestu. Renomirani svjetski proizvođači poput Sattlera, Averya i Neschena nude svoje proizvode putem veleprodaje Belinamonta.
Plastificirane tkanine za izradu kamionskih cerada, pokrova, tkanine za specijalne namjene našeg principala tvrtke Sattler. Tkanine mase već od 500 gr/m2 pa sve do 1000 gr/m2. Vrhunska kvaliteta Sattler proizvoda dodatno je potencirana i COMPLAN garancijom na tkanine za izradu kamionskih cerada mase 670 i 900 gr/m2.
Tkanine za tende i zaštitu od sunca dio su naše bogate ponude. Sattler kvaliteta, certificirana UV zaštita, psihologija boja i vrhunski dizajn odlike su naše kolecije akrilnih tkanina za zaštitu od sunca. Preko 200 različitih dezena čeka na Vas na našem skladištu u Krapinskim Toplicama. Odaberite nešto iz naše kolekcije Elements i uživajte u raskošnom hladu svoje tende.
Plastificirane tkanine za tekstilnu arhitekturu, šatore i hale. Tkanine raznih masa i širina. Atest teškozapaljivosti s ponosom nose sve tkanine iz ovog dijela naše ponude. Anti-wicking tehnologija omogućuje dugotrajnost Vašem proizvodu. Odaberite tkaninu tehničkih karakteristika prilagođenih upravo Vašem proizvodu.
Plastificirane tkanine za pokrove bazena, otporne na klor iz bazenske vode, pojačano UV stabilizirane. Ovdje ćete pronaći i specijalne PVC tkanine za oblaganje bazena.
Kolekcija Twilight namijenjena je zasjenjivanju od sunca. U modernoj arhitekturi sve je prisutnije staklo kao osnovni element gradnje.
Belinamont i Sattler Vam s ponosom predstavljaju Nautex kolekciju tkanina za izradu brodskih tendi. Kolekcija sadrži akrilne i PVC tkanine vrhunskih performansi. Posebno Vam skrećemo pozornost na paropropusne tkanine iz dijela kolekcije pod nazivom premium. Yachtmaster, Ocenic ili Covermaster imena su koja su već postala standard u opremanju brodova. Nudimo Vam široku paletu skaja za nautiku: MARINE COLLECTION SPRADLING!